Szolgáltatások

Tanulmánykészítés, piackutatás és tanácsadás

Szolgáltatás-portfóliónk többek közt tartalmazza

 • Partneroldali igényfelmérések, piackutatások,
 • Kommunikációs és marketingtervek,
 • Megvalósíthatósági tanulmányok,
 • Környezeti hatástanulmányok,
 • Általános piackutatási tanulmányok,
 • Üzleti tervek, illetve költség-haszon elemzések elkészítését.

Széleskörű szolgáltatás portfóliónk hatékony, integrálható megoldásokat tartalmaz, amelyekkel ügyfeleink digitális fejlődését szolgáljuk. Szakmai csapatunk több éves iparági tapasztalattal és naprakész tudással, minden helyzetre fel van készülve, így nem csupán a megszabott feladatokat végezzük el, hanem igyekszünk saját ötleteinkkel hozzájárulni a célok minél eredményesebb és sikeresebb eléréséhez.

Hozzásegítjük a strukturált, átlátható adatbázisok és források kialakításához, rögzítéséhez és megfelelő értelmezéséhez.
Szolgáltatáscsomagunk tartalmazza többek között az egész országra kiterjedő, szektorspecifikus tanulmányok készítését (pl.: okosturisztikai jövőkép Magyarországon), önkormányzati és területi színtű tanulmánykészítést és piackutatást (pl.: készpénzmentes fürdővárosok hazánkban, városkártyák a digitális térben, stb.), témaspecifikus tanulmánykészítést a turizmus szektor szereplői számára valamint a turizmusban tevékenykedő vállalatok részére üzletfejlesztéshez és operatív működéshez szükséges elemzés összeállítását.
Szakértőink többéves kutatói és tanulmányírói tapasztalattal rendelkeznek a turizmus, és vendéglátási szektor területén. Számos hazai és nemzetközi projekt előzetes felmérésén dolgoztunk partnereinkkel. Turisztikai desztinációk, a kínálati oldal digitalizációs fejlettségének felmérése, marketingautomatizációs megoldások bevezetéséről szóló elemzések és számos okosturisztikai, önkormányzat- és területspecifikus tanulmány fűződik nevünkhöz.
Szolgáltatásainkkal hozzásegítjük a strukturált, átlátható adatbázisok és források kialakításához, rögzítéséhez és megfelelő értelmezéséhez. Specifikus projektek, illetve szakértői csapatunk szakterületén kívül eső iparágak, szakterületek esetén segítünk megtalálni az ön igényeihez megfelelő partnervállalatot, szolgáltatót.

Tanulmánykészítés általános menete

Reklámfilmek és videós produkciók

Videós csapatunk magas minőségű reklámfilmekkel és videós tartalomgyártással támogatja ügyfeleink digitális jelenlétét, amelyek a szakmai igényesség mellett a valós stratégiai eredményeket és hatékonyságot szem előtt tartva készülnek.

 • Imázsfilm
 • Cég-/szervezet bemutató rövidfilm
 • Interjú
 • Rendezvény aftermovie
 • Közösségi média videók
 • Egyéb tematikus videók

Digitális marketing és service design

Vállalatunk segít önnek a digitális marketingstratégia kialakításában és a stratégia gyakorlati lebonyolításában. A Social Media felületek tartalmától és a hirdetések optimalizálásától a teljes stratégia felépítéséig állunk rendelkezésére. Célunk, hogy egy átfogó szolgáltatáscsomagot nyújtsunk ügyfeleink részére, így a digitális marketing legfontosabb részeit érintjük.

Piackutatás/Marketing elemzés

Kommunikációs stratégia kialakítása

Közösségi Média tartalom menedzsment

Közösségi Média hirdetésoptimalizálás

Tartalomgyártás – Videós és képi tartalom

Kreatív szövegírás

Hírlevél menedzsment

Performance Marketing (Google ads, search, display)

Performance marketing

Ahhoz, hogy digitális marketing szolgáltatásunk által a megrendelő elérje a kívánt értékesítési eredményt, elengedhetetlen a hirdetések optimalizálása. A performance marketinghez olyan eszközöket használunk, amik a célok függvényében optimalizálhatók. Vállalatunk professzionális segítséget nyújt a potenciális ügyfelek elérésében, valamint az online aktivitásuk növelésében.

A továbbiakban bemutatjuk a vállalatunk által használt hirdetési csatornákat, valamint szerepüket a marketingstratégiai célok elérésében:

PROGRAMMATIC

Célszerű hirdetési eszköz az új felhasználók elérésére és márkaépítésre. Lehetővé teszi a hasonmás közönség keresését, az úgynevezett szofisztikált retargetinget és kiváló az asszisztált konverziók elérésében is. Az úgynevezett programmatic storytelling pedig mentett adatok alapján folyamatos, egymásra épülő kampányok rögzítését teszi lehetővé.

SEARCH

Google, Bing, Yahoo A legjobban konvertáló hirdetési csatorna, hiszen ide már egy konkrét szándékkal, szükséglettel (termék vagy információ) érkeznek az emberek. Ebből fakadóan egy nagyon kompetitív csatorna.

FACEBOOK

Márka (vagy közösség) építésre és forgalomterelésre kiváló. Az egyik legjobb célzási rendszerrel rendelkező platform, ami lehetővé teszi, hogy akár szűk csoportoknak jelenjen meg a hirdetésünk, rögtön átirányítva az érdeklődőket a weboldalunkra.

INSTAGRAM

A képmegosztó applikáció leginkább az image építésre alkalmas. Remek hely arra, hogy influencerek által népszerűsítsük termékünket vagy szolgáltatásunkat és nagyobb ismertséget szerezzünk a márkának. Inspirációra, igényteremtésre, hitelesség növelésre mindenképp érdemes bevenni a marketing mixbe.

TIKTOK

A TikTok előretörésével olyan új kapuk nyílnak meg a márkák előtt, amelyekről még egyelőre kevesen tudnak. Olyan üzleti célokat szolgálhatunk ki, mint a márkaismertség- és kedvelés, a társítási és vásárlási szándék is. Ehhez, videós szolgáltatásunkkal kombinálva a legújabb trendeknek megfelelő, magas minőségű tartalmakat is tudunk szolgáltatni.

MARKTING AUTOMAZÁCIÓ

Az direkt e-mail továbbra is költség-megtérülés arányában kiemelkedően a legjobb eredményt hozza, ám nagyon fontos, hogy a megfelelő szabályok mentén szegmentáljuk és automatizáljuk a kommunikációnkat.

MESSENGER MARKETING

Chatbot integrációval további perszonalizáció érhető el. Élő, aktív beszélgetések, real-time ajánlások. Egy beszélgetés irányulhat akár arra, hogy egy alkalmazást letöltsenek, küldhet kérdőívet vagy akciós ajánlatot is a követőknek

Informatikai fejlesztések és karbantartás

Profilunkba tartozik a piaci szereplők részére teljes körű informatikai rendszer, weboldal és weblap fejlesztése, folyamatos karbantartása, így levéve a terhet vállalkozásáról a digitális térben. Célunk egy professzionálisan felépített, a kor minden követelményének megfelelő, fenntartható digitális rendszer kialakítása, mely átfogó képet ad vállalatáról mindamellett, hogy megkönnyíti és felgyorsítja a működést.

Digitális pénzügyi szolgáltatások

A 21. században számtalan fizetési mód elérhető, de nem mindegy, hogy melyik vállalatunk számára a legköltséghatékonyabb és vásárlóink számára a legkézenfekvőbb. Mi segítünk a megfelelő digitális pénzügyi megoldások kiválasztásában és kiépítésében.

Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legtöbb platformon foglalkozzunk a turisztika jelenével és természetesen jövőjével, a digitális megoldások felhasználhatóságának lehetőségével és ezt közvetítsük a nagyközönség felé is. A Turizmus Világa egy olyan rádióműsor, melyben hetente kérünk fel egy-egy, a szakterületén elismert szakembert, hogy nyilatkozzon a turizmus digitális jövőképével kapcsolatos témákban. Célunk az emberek tájékoztatása mellett a turizmus iránti érdeklődés, a digitális fejlődés iránti igény fenntartása és ösztönzése. Az ideológiánk alapköve, hogy csak akkor lehet a tudásunk igazán naprakész, ha mindig keressük az újabb megoldásokat, nyitunk a fejlesztések felé és kutatjuk azokat, nem elég csak követni a trendeket. Immáron több, mint 100 alkalommal került adásba a műsor, Rasztovits Dávid és Ércfalvi András vezetésével.

A Jövőnk Világa Rádióműsor és podcast 2020-ban nőtte ki magát testvér-műsorából, a Turizmus Világából és vette kezdetét a Trend FM rádió csatornán Érczfalvi András és Rasztovits Dávid részvételével. A műsor célja a jövő innovációinak, trendjeinek, gazdasági modelljeinek feltérképezése és elemzése. A két műsorvezető egy-egy fontos, a jövőnket érintő témában fejti ki véleményét, valamint célba veszi a változásban rejlő lehetőségeket, és a célok eléréséhez hasznos új, innovatív vívmányokat.
Az elmúlt években testvér-műsorával együtt több, mint 200 alkalommal volt hallható, 35+ szakértő vendég részvételével. A műsor élőben követhető a Trend FM-en minden pénteken 08:00-tól, visszahallgatható online a Trend FM weboldalán, valamint a jovonkvilaga.hu weboldalon.