Boxed solutions

TECHNOLÓGIA ALAPÚ
KÉSZTERMÉKEK

Minősített beszállítóink

Egy szálloda, vendéglátóegység vagy akár iroda esetében is emlékezetes
a vendégek számára, ha rendelkezik a helyszín egy olyan különleges
attrakcióval, amivel csak ritkán találkozhatnak máshol.

Egy szálloda, vendéglátóegység vagy akár iroda esetében is emlékezetes
a vendégek számára, ha rendelkezik a helyszín egy olyan különleges
attrakcióval, amivel csak ritkán találkozhatnak máshol.

Pepper a robot

Pepper egy humanoid robot, aki garantáltan „wow” élményt nyújt a látogatóknak és felejthetetlen emlékeket a gyerekeknek.

A mesterséges intelligencia észrevétlenül a mindennapjaink részévé válik, az ügyfelek tájékoztatása, a folyamatok automatizálása és a megfelelő információ biztosítása a jövőbeli fejlődés legfontosabb feladata. Pepper egy digitális munkatárs, aki a vendégek informálásában nyújt leginkább segítséget. Több nyelven megérti a helyszínhez kapcsolódó kérdéseket és azokra a megfelelő válaszokat adja. Felismeri a törzsvendégeket, szívesen vállal éjszakai ügyeletet is, miközben folyamatosan tanul, így az idő múlásával egyre több területen szolgálhatja ki vendégeit.

iFace mirror digitális tükör

Az iFace mirror egy a CloudCasting cégcsoport által kifejlesztett, szabadalmi oltalom alatt álló innováció. A technológia integrálja a nagy kaliberű képernyőtechnológiát, amelyet úgy terveztek, hogy az iFace tükröző felületén keresztül működjön.

 

Az iFace mirror-t kereskedelmi, szolgáltató és különféle értékesítési pontok (POS), magánszemélyek számára tervezték. Egy olyan egyedi felület, amely különleges módon hívja fel a figyelmet a megjelenített tartalomra a meglepetés erejével élve.

 

Mi megoldást kínálunk minden követelmény kielégítésére, legyen az szabványméret vagy egyedi igények alapján történő gyártás.

Intelligens illatosító technológia

Az illatosítókkal gyakorta akadnak problémák. Túl intenzív, túl gyenge, egy-egy területet képes illatfelhőbe borítani, vagy esetleg nem megfelelően adagolja az aromákat, nem esztétikus a megjelenése.

Az Aera wellness illatosító egy új generációs termék, mely optimalizálható, fertőtleníti a levegőt, képes nagy tereket is elfedni és a megjelenésében is modern. Szolgáltatásunk tartalmazza a helyszín felmérését, tanácsadást, installálást és karbantartást is.


Jelenleg 5 db egyedi illatot tartalmaz a kínálatunk

  • Menta – a frissítő borsmenta regeneráló hatású, energizálja vendégeit és munkatársait
  • Spa Eucalyptus – tisztító hatású, fás, mégis édeskés aroma
  • Teafa és Eucalyptus – tisztító, antibakteriális hatású
  • Hinok – relaxációs hatású, zöld, fás illat
  • Support Breathe – a fenti illatok ötvözete, aromaterápiás hatású

Háttérzene szolgáltatás

A jogdíjköltségek és a megfelelő zene kiválasztása manapság a kelleténél több gondot jelent egy vállalat számára. Egyedi zenei szolgáltatásunk által a háttérzene beállítása könnyű és a jogdíjak is a töredékére csökkenthetők.

 

Mi olyan egyedi zenekínálattal rendelkezünk, mely zenei stílusok széles skáláját vonultatja fel olyan előadóktól, akik minőségben a közismert slágerek színvonalát nyújtják, mégis az ár töredékéért, legyen szó kellemes, lágy zenei aláfestésről vagy a sportoláshoz szükséges ritmusokról.

Helm elektromos kerékpárok

Egyszerű, elegáns és praktikus elektromos kerékpárok. A Helm egy New York-i székhelyű elektromos kerékpárok gyártásával és fejlesztésével foglalkozó kisvállalkozás, rendkívül nagy célokkal. Tudatos, a fenntarthatóságot támogató vállalkozásként zászlajára tűzte a tudatos városfejlesztések támogatását szerte a világban.

 

A Helm küldetése három pilléren nyugszik.
Fenntarthatóság, wellness és közösség.

 

A Helm City-t minden komponensében a városi utcákon való helytállásra tervezték. Könnyed, stílusos váz, remek akkumulátorkapacitás, belső vezetésű kábelek egy egyszerű, elegáns és praktikus kerékpárba csomagolva.

kivehető akkumulátor

elektromos rásegítő

elegáns kialakítás

pehelysúlyú váz

tárcsafékek

Blue Door Consulting

Legyen naprakész minden Európai Uniós pályázati lehetőséggel kapcsolatban a Blue Door Consulting által nyújtott szolgáltatások segítségével. Nyerjen közvetlen hozzáférési lehetőséget számos uniós finanszírozási lehetőséghez. Igényeljen európai szinten versenyképes lobbi és érdekérvényesítési támogatást. Ismerje meg és kövesse könnyedén, érthetően a releváns uniós szakpolitikai fejleményeket, amelyek hatással lehetnek vállalatának üzleti és szabályozási környezetére.

 

A Blue Door Consultinggal való együttműködés záloga a többéves tanácsadói tapasztalat az Európai Unió számos intézményéből, továbbá a széles, számos projektből származó iparági tapasztalat az intézményi zöld átmenetek, a digitális politika, az innovációs ágazatok, a kultúra, a média, az oktatás, az egészségügy, turizmus és a szociálpolitika területén.

 

A Standard csomagon keresztül nyomon követheti az összes, vállalata számára releváns uniós támogatási lehetőséget, a megpályázottak esetén pedig pályázatírási, konzorciumlétrehozási támogatással is élhet, továbbá havi hírösszefoglalót kap egy választott szakpolitikai témában. Az alap csomagon felül az alábbi kiegészítő szolgáltatásokkal támogathatja vállalata versenyképességét.

 

  • Releváns uniós döntéshozóknak történő szervezett bemutatás
  • Uniós szintű témák nyomonkövetése mélyreható, szakpolitikai szemszögből
  • Uniós szakpolitikai javaslatok elemzése
  • Lobbizás és érdekérvényesítési tevékenység
  • Tematikus műhelytalálkozók uniós ügyekben

Senso Media

A Senso Media a Digitális világ minden területére interaktív és innovatív megoldásokat szolgáltat személyre szabott értékesítési és kommunikációs csatornák kialakításával. A vállalat célja, hogy ügyfelei költségeinek csökkentése és szolgáltatás-színvonaluk növelése mellett eredményesen bővíthessék ügyfélkörüket. Hardveres és szoftveres megoldásaikat többéves tapasztalattal Magyarországon fejlesztik, tervezik és gyártják. A Senso Mediánál mindig az ügyfél az első. Segítségükkel folyamatosan nyomon követheti a piac és a technológia változásait és nagy hangsúlyt fektethet reklámtevékenységének fejlesztésére.

 

A cég széles portfóliójában egészen biztosan megtalálja a vállalkozása igényeihez legjobban megfelelő megoldást. Választékukban digitális poszterek, információs pultok, kioszkok, automaták és számos egyéb szoftveres és hardveres okosmegoldás áll rendelkezésre. Rendkívül elterjedt készpénzfizetési megoldásaikkal számos költséget racionalizálhat szolgáltatás-színvonalának javítása mellett.

 

Kérjen tőlünk hivatalos értékesítés szervezési és tanácsadási ajánlatot.

Spa Ticket

A Spaticket az első olyan online aggregátor oldal, ahol a látogató látja az összes olyan fürdőt, strandot és wellness szolgáltatót, ami turisztikai vagy idegenforgalmi oldalról megfelelő minőségben és kapacitással működik a magyarországi piacon. Előnye, hogy a felhasználó nem csupán földrajzi elhelyezkedés szerint kereshet rá egy adott fürdőre, de kiválaszthatja a számára fontos szolgáltatásokat, valamint vásárlói véleményeket, jegyárakat és vizuális tartalmat is talál a kiszemelt egységről. A SpaTicket partner fürdőknél akár online is megvásárolhatja jegyét, ami szignifikánsan lerövidíti a pénztárnál töltött időt, így gyorsabb a bejutás.