Partnerek

Gasztro

Büszkék vagyunk arra, hogy a gasztronómia változatos világában mélyen elmerült partnerekkel dolgozhattunk eddig is együtt. Fontos célunknak tartjuk bemutatni egyes kulináris úti célok mögött rejlő egyedi ízeket, hagyományokat és történeteket, és arra csábítjuk az utazókat, hogy kényeztessék érzékeiket és induljanak el felejthetetlen gasztronómiai utazásokra.

Leisure

Kiváltságosnak érezzük magunkat, hogy a szabadidős turizmus területén mélyen elkötelezett partnerekkel dolgozhattunk és dolgozhatunk együtt. Legyen szó akár egy nyugodt, elegáns tóparti luxushotelről vagy egy mozgalmas, színes belvárosi hostelről, szabadidős turisztikai partnereink hálózata biztosítja, hogy minden utazás felejthetetlen pillanatokkal és emlékekkel teli legyen.

Nonprofit

Megtiszteltetés számunkra, hogy együttműködhetünk olyan partnerekkel, akik mélyen elkötelezettek a nonprofit szektorban való pozitív hatás mellett. Elkötelezettségükkel és fáradhatatlan erőfeszítéseikkel nonprofit partnereink a közösségek felemelkedéséért, a kulturális örökség megőrzéséért és a fenntartható turisztikai gyakorlatok előmozdításáért küzdenek a régióban.

Egyéb

Természetesen innovatív szolgáltatásaink nem csupán a turisztikai szektorban tevékenykedő szereplőknek lehetnek fontosak és érdekesek, ezért nyitottak vagyunk a szektoron kívüli cégekkel való partnerségre is.

Legyél te is partnerünk!

Ha rendelkezel olyan technológia alapú, digitális megújulást támogató termékkel vagy szolgáltatással amelyről úgy érzed a turisztikai szektor fejlődését szolgálhatja, és érdemes azt minél több, fontos szereplővel megismertetni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Szakmai csapatunk a hazai turizmus leginnovatívabb szereplőivel tartja a kapcsolatot, akik nyitottak az ilyen megoldásokra.

    Jelentkezés