Szingapúrban szállodanyitással készülnek a turizmus fellendülésére

A Dusit International Szingapúrban terjeszkedik tovább a Dusit Thani Laguna Singapore megnyitásával. A szigetország egyik legismertebb helyszínén, a neves Laguna National Golf & Country Club szívében.

A Dusit International Szingapúrban terjeszkedik tovább a Dusit Thani Laguna Singapore megnyitásával. A szigetország egyik legismertebb helyszínén, a neves Laguna National Golf & Country Club szívében.

A szálloda elsőként kínál közvetlen hozzáférést a díjnyertes golf létesítményhez. Továbbá 198 ízlésesen berendezett modern szoba és lakosztály, valamint nyolc privát medence áll a vendégek rendelkezésére.

Szintén az üdülőközpont mellett szól a kiváló elhelyezkedés, mivel mindössze 10 perc autóútra található a Jewel Changi repülőtértől és 15 percre a belvárostól, valamint közel találhatók az üzleti és szabadidős látnivalók, mint például a Changi Business Park, a Singapore Expo, a Tampines üzleti negyed, a Marina-öböl, a Raffles Place, az Orchard Road és a Sentosa-sziget, melyek közül mindegyik helyszín 20 percen belül elérhető autóval.

Ráadásul ez az ország első olyan üdülőhelye, ahol Dusit thai ihletésű különleges vendégszeretete és a vállalat új stratégiája ősszefonódik. A lánc négy kulcsfontosságú alappillére pedig nem más:

  • Személyre szabott szolgáltatás
  • Well-being szolgáltatások
  • Helyi kapcsolatok kiépítése
  • Fenntarthatóság

Az idei aláírásokat és nyitásokat követően a Dusit Thani Laguna Singapore érkezése újabb fontos mérföldkő a fenntartható terjeszkedésünkben és örömmel debütálhatunk a világ egyik legelismertebb üzleti központjában bemutatva új márkánk kivételes tulajdonságait.

Mondta suphajee suthumpun, a dusit international csoport vezérigazgatója. hozzátette:

Az üdülőhely lenyűgöző dizájnja, kiterjedt vendégkínálata és kiváló elhelyezkedése a Laguna National Golf & Country Club területén egyedülálló helyzetbe hoz bennünket, hogy integrált és teljeskörű szolgáltatást kínáljunk a fogyasztók széles körében igényeinek kielégítésére.

A vezérigazgató asszony kiemelte:

Rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre a belföldi bevételteremtéshez, miközben várjuk a covid-19 helyzet normalizálódását és a nemzetközi turizmus újranyitását.

Eric Piatti, a szingapúri Dusit Thani Laguna vezérigazgatója elmondta:

Örömmel tölt el minket, hogy végre megnyithattuk a Dusit Thani Laguna Singapore-t és személyre szabott szolgáltatásainkat, valamint egyedi vendégélményt biztosíthatunk. Az üdülőhely megnyitása, amíg a határok zárva vannak, kihívásnak tűnhet, de a hazai piacon nagy az igény a üdülőhelyekre és ezt egy csodálatos és egyedülálló termékkel tudjuk kiaknázni. A mostani nyitás biztosítja azt is, hogy minden a helyén legyen, mikor a nemzetközi turizmus újraindul és a város életrekel.