X

Bejelentkezés

Email cím:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Email cím:

X

Üdvözöljük!

Kérjük válasszon:

Regisztráció

Cégnév:*

Név:*

Telefonszám:*

Email cím:*

A megadott e-mail cím formátuma nem megfelelő!

Jelszó:*

Jelszó mégegyszer:*

Termékek és Szolgáltatások

A Digitalis Turizmus Zrt. a turisztikai ökoszisztémakban működő vállalkozások és szervezetek digitalazaciós folyamatait könnyíti és gyorsítja meg világpiaci szinten is vezető informatikai, digitalis pénzügyi és marketing eszközökkel, technológiákkal.
Design és grafikai tervezés
Tanulmányok és piackutatás
IT és Fintech megoldások
Szaktanácsadás

Design és grafikai tervezés

Grafikai tervezési folyamat során olyan online és offline produktumokat hoz létre egy tervező grafikus, amely egységes grafikai megjelenést biztosít egy vállalkozás számára. A grafikai tervezési szolgáltatások közé tartoznak azok a kis-és nagyarculati elemeknek a megtervezése, melyek a logó tervezéstől kezdve a névjegykártya, levélpapír, e-mail aláírás, motion design, illetve a weboldal tervezésen át mindent magukba foglalnak. Offline szolgáltatások közé tartozik továbbá minden egyes nyomtatott anyag például plakát, szórólap, matrica, roll-up, leporello tervezése, amely minden esetben tartalmazza a nyomdai előkészítést is.

Digitalis Turizmus Zrt.

A Digitalis Turizmus Zrt. a turisztikai ökoszisztémakban működő vállalkozások és szervezetek digitalazaciós folyamatait könnyíti és gyorsítja meg világpiaci szinten is vezető informatikai, digitalis pénzügyi és marketing eszközökkel, technológiákkal. B2A, B2B és B2C belföldi piacokon egyedülálló termék és szolgáltatás portfolióval tudjuk kiszolgálni megrendeloinket és partnereinket.

2018 januárjától stratégia partnerként dolgozunk együtt a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal, közösen támogatva és megoldást nyújtva a szektor digitalizációjának felgyorsításához.

Csapat

Rasztovits Dávid

Vezérigazgató

IT csapat
Design csapat
Fintech csapat

Digitális Turizmus Zrt. – Vezérigazgató, alapító tulajdonos
2017-ben, egy 21 országot átfogó nemzetközi piackutatást követően hoztam létre Magyarország első digitalis turisztikával foglalkozó szervezetét, a piacon működő, a turisztikai szektornak IKT, IT , Fintech és BI B2B, B2C és B2A megoldásokat szolgáltató Digitális Turizmus Zrt-t. Ez a világon is újdonságnak számító integrált szolgáltatáscsomag egyszerűsíti, digitális alapokon versenyképessé teszi a turizmusban működő vállalkozásokat, megteremtve számukra a hazai és nemzetközi piacokon történő digitális üzletfejlesztést. A cégcsoport része továbbá a Turizmus Világa online tudásközpont és hírportál, valamint további szektrospecifikus témákkal foglalkozó médiafelületek.

FIVOSZ – Turizmus Bizottság elnök
A Turizmus Bizottság elnökeként kiemelt feladatomnak tartom a fiatal vállalkozói közösség előnyeinek megismertetését a már aktív vagy egyenlőre csak ambíciokkal rendelkező fiatal vállalkozókkal, tanácsokkal és előadásokkal segítve munkájukat. Nemzetközi üzletfejlesztésben szerzett tapasztalataim alapján hiszek benne, hogy közösségben és kollektív együttműködésben kell gondolkozni ahhoz, hogy kiemelkedő sikereket érhessünk el személyes életünkben és az üzleti életben egyaránt. A jövőnket, a magyar turizmus jővőjét alapvetően határozza meg a fiatal gondolkozó közösség bátorsága és kreativitásuk térnyerése.