X

Bejelentkezés

Email cím:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Email cím:

X

Üdvözöljük!

Kérjük válasszon:

Regisztráció

Cégnév:*

Név:*

Telefonszám:*

Email cím:*

A megadott e-mail cím formátuma nem megfelelő!

Jelszó:*

Jelszó mégegyszer:*

Digitalis Turizmus Zrt.

A Digitalis Turizmus Zrt. a turisztikai ökoszisztémakban működő vállalkozások és szervezetek digitalazaciós folyamatait könnyíti és gyorsítja meg világpiaci szinten is vezető informatikai, digitalis pénzügyi és marketing eszközökkel, technológiákkal.

Go Digital


A digitalis forradalom lezárult, átléptünk a digitalis korszakba. A megváltozott fogyasztói szokások és kosarak más típusú gondolkodást igényelnek a vállalkozóktól, a hipercatlakozott generáció és a robbanásszerűen növekvő globális turizmus piaci szinten követeli meg a technológiák megfelelő integrációját, a fogyasztók azonnali, legmagasabb szinten történő kiszolgálását.

A turizmus szektorban 75%-al nőtt az előző öt évben az online tranzakciók száma, amivel élen jár világszinten is.

Tanácsadás, digitális audit, szektorspecifikus tanulmányok készítése és üzletfejlesztési stratégia megalkotása is igény szerint megrendelhető szakértő csapatunktól.

Digitális korszak

Ugyan az az élmény minden platformon

Tanácsadás

Szaktanácsadás akár az első lépéstől

Tanulmányok

Tanulmányok és piackutatás napra kész adatokkal

Digitális ökoszisztéma


A digitalizáció és a disztruptív megoldások sosem voltak még annyira fontosak egy gazdasági szervezet életében, mint a következő időszakban. Egy megfelelően átgondolt, a fogyasztói szokásokhoz igazított digitális ökoszisztéma minden vállalkozás számára elengedhetetlen fontossággal bír, csökkenti az operatív költségeket és versenyelőnyt jelenthet a kevésbé fejlett informatikai hattérrel rendelkező versenytársakkal szemben.

Programozás

Webfejlesztés, CRM és applikáció fejlesztés

Grafikai tervezés

Arculat és kreatív gyártás

New Era Of Monitoring


New Era of Monitoring - A NEOM egy software integráció alapú channel manager, back office és kontrolling rendszer melyben különböző felhasználói szinteken tudunk kialakítani céges illetve szervezeti profilokat, melyeken belül modulrendszereket tudunk havi szinten bérelni alapon. A piaci beszállítók összekötése a szolgáltatókkal, valamint a szolgáltatók real time adatközlési lehetősége a központi szervezetek felé egy rendszeren belül válik adottá a NEOM használatával.

Álláshirdetés


Álláshirdetés feladása Magyarország első kizárólag turisztikai állásportálján. Ha turisztikában működő vállalkozásról vagy szervezetről van szó, itt a legjobb helyen jár. Álláshirdetés-Álláskeresés, DigitalisTurizmus.hu!

Startup


Van egy fantasztikus ötleted, melyet a turizmus szektorban tudnál valóra váltani? Szakmailag megvalósítható és piaci igény is van rá? Ne várj tovább, keress fel minket és segítünk befektetőt vagy kockázati tőke forrást találni számodra!

Legyél FIVOSZ tag!


A 42 000+ fős Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének közössége meghív tagjai közé 1 teljes évre!

Modern Vállalkozások Program


Modern vállalkozást szeretnél? Kattintás után regisztrálni tudsz a Modern Vállalkozások Programja által kiírt pályázati lehetőségekre. Kérdés esetén keresd szakértőinket.

Üzenjen nekünk!

Név:

Cégnév:

Email cím:

Telefonszám:

Üzenet:

Referenciák