Digitális Marketing és Service Design

Vállalatunk segít önnek a digitális marketingstratégia kialakításában és a stratégia gyakorlati lebonyolításában. A Social Media felületek tartalmától és a hirdetések optimalizálásától a teljes stratégia felépítéséig állunk rendelkezésére. Célunk, hogy egy átfogó szolgáltatáscsomagot nyújtsunk ügyfeleink részére, így a digitális marketing legfontosabb részeit érintjük.

Szolgáltatások

Performance Marketing

Ahhoz, hogy digitális marketing szolgáltatásunk által a megrendelő elérje a kívánt értékesítési eredményt, elengedhetetlen a hirdetések optimalizálása. A performance marketinghez olyan eszközöket használunk, amik a célok függvényében optimalizálhatók. Vállalatunk professzionális segítséget nyújt a potenciális ügyfelek elérésében, valamint az online aktivitásuk növelésében.

A továbbiakban bemutatjuk a vállalatunk által használt hirdetési csatornákat, valamint szerepüket a marketingstratégiai célok elérésében:

Célszerű hirdetési eszköz az új felhasználók elérésére és márkaépítésre. Lehetővé teszi a hasonmás közönség keresését, az úgynevezett szofisztikált retargetinget és kiváló az asszisztált konverziók elérésében is. Az úgynevezett programmatic storytelling pedig mentett adatok alapján folyamatos, egymásra épülő kampányok rögzítését teszi lehetővé.

Bing, Yahoo, Google     

A legjobban konvertáló hirdetési csatorna, hiszen ide már egy konkrét szándékkal, szükséglettel (termék vagy információ) érkeznek az emberek. Ebből fakadóan egy nagyon kompetitív csatorna.

Márka (vagy közösség) építésre és forgalomterelésre kiváló. Az egyik legjobb célzási rendszerrel rendelkező platform, ami lehetővé teszi, hogy akár szűk csoportoknak jelenjen meg a hirdetésünk, rögtön átirányítva az érdeklődőket a weboldalunkra.

A képmegosztó applikáció leginkább az image építésre alkalmas. Remek hely arra, hogy influencerek által népszerűsítsük termékünket vagy szolgáltatásunkat és nagyobb ismertséget szerezzünk a márkának. Inspirációra, igényteremtésre, hitelesség növelésre mindenképp érdemes bevenni a marketing mixbe.

Az direkt e-mail továbbra is költség-megtérülés arányában kiemelkedően a legjobb eredményt hozza, ám nagyon fontos, hogy a megfelelő szabályok mentén szegmentáljuk és automatizáljuk a kommunikációnkat.

Chatbot integrációval további perszonalizáció érhető el. Élő, aktív beszélgetések, real-time ajánlások. Egy beszélgetés irányulhat akár arra, hogy egy alkalmazást letöltsenek, küldhet kérdőívet vagy akciós ajánlatot is a követőknek.

Tanulmánykészítés, piackutatás
és tanácsadás

Hozzásegítjük a strukturált, átlátható adatbázisok és források kialakításához, rögzítéséhez és megfelelő értelmezéséhez.

Szolgáltatáscsomagunk tartalmazza többek között az egész országra kiterjedő, szektorspecifikus tanulmányok készítését (pl.: okosturisztikai jövőkép Magyarországon), önkormányzati és területi színtű tanulmánykészítést és piackutatást (pl.: készpénzmentes fürdővárosok hazánkban, városkártyák a digitális térben, stb.), témaspecifikus tanulmánykészítést a turizmus szektor szereplői számára valamint a turizmusban tevékenykedő vállalatok részére üzletfejlesztéshez és operatív működéshez szükséges elemzés összeállítását.

Informatikai fejlesztések
és karbantartás

Profilunkba tartozik a piaci szereplők részére teljes körű informatikai rendszer, weboldal és weblap fejlesztése, folyamatos karbantartása, így levéve a terhet vállalkozásáról a digitális térben. Célunk egy professzionálisan felépített, a kor minden követelményének megfelelő, fenntartható digitális rendszer kialakítása, mely átfogó képet ad vállalatáról mindamellett, hogy megkönnyíti és felgyorsítja a működést.

Digitális pénzügyi szolgáltatások

A 21. században számtalan fizetési mód elérhető, de nem mindegy, hogy melyik vállalatunk számára a legköltséghatékonyabb és vásárlóink számára a legkézenfekvőbb. Mi segítünk a megfelelő digitális pénzügyi megoldások kiválasztásában és kiépítésében.

Technológia alapú késztermékek

A kínált szolgáltatásaink része egy, a vállalatunknál elérhető innovatív termékpaletta is. A szállodai recepciós robot, az intelligens illatosító technológia és az okos tükrök mellett biztosítani tudjuk létesítményében a könnyed zenei aláfestést, felhő alapon, költséghatékonyan.

A Netlife Robotics Kft. bemutatja

Egy szálloda/vendéglátó egység vagy akár egy iroda esetében is emlékezetes a vendégek számára, ha rendelkezik a helyszín egy olyan különleges attrakcióval, amivel csak ritkán találkozhatnak máshol.

Pepper egy humanoid robot, aki garantáltan „wow” élményt nyújt a látogatóknak és felejthetetlen emlékeket a gyerekeknek. A mesterséges intelligencia észrevétlenül a mindennapjaink részévé válik, az ügyfelek tájékoztatása, a folyamatok automatizálása és a megfelelő információ biztosítása a jövőbeli fejlődés legfontosabb feladata.

Pepper egy digitális munkatárs, aki a vendégek informálásában nyújt leginkább segítséget. Több nyelven megérti a helyszínhez kapcsolódó kérdéseket és azokra a megfelelő válaszokat adja. Felismeri a törzsvendégeket, szívesen vállal éjszakai ügyeletet is, miközben folyamatosan tanul, így az idő múlásával egyre több területen szolgálhatja ki vendégeit.

Az iFace mirror egy a CloudCasting cégcsoport által kifejlesztett, szabadalmi oltalom alatt álló innováció. A technológia integrálja a nagy kaliberű képernyőtechnológiát, amelyet úgy terveztek, hogy az iFace tükröző felületén keresztül működjön. 

Az iFace mirror-t kereskedelmi, szolgáltató és különféle értékesítési pontok (POS), magánszemélyek számára tervezték. Egy olyan egyedi felület, amely különleges módon hívja fel a figyelmet a megjelenített tartalomra a meglepetés erejével élve. 

Mi megoldást kínálunk minden követelmény kielégítésére, legyen az szabványméret vagy egyedi igények alapján történő gyártás. 

Az illatosítókkal gyakorta akadnak problémák. Túl intenzív, túl gyenge, egy-egy területet képes illatfelhőbe borítani, vagy esetleg nem megfelelően adagolja az aromákat, nem esztétikus a megjelenése. 

Az Aera wellness illatosító egy új generációs termék, mely optimalizálható, fertőtleníti a levegőt, képes nagy tereket is elfedni és a megjelenésében is modern. Szolgáltatásunk tartalmazza a helyszín felmérését, tanácsadást, installálást és karbantartást is. 

Jelenleg 5 db egyedi illatot tartalmaz a kínálatunk: 

Menta – a frissítő borsmenta regeneráló hatású, energizálja vendégeit és munkatársait 

Spa Eucalyptus – tisztító hatású, fás, mégis édeskés aroma 

Teafa és Eucalyptus – tisztító, antibakteriális hatású 

Hinoki – relaxációs hatású, zöld, fás illat 

Support Breathe – a fenti illatok ötvözete, aromaterápiás hatású 

A jogdíjköltségek és a megfelelő zene kiválasztása manapság a kelleténél több gondot jelent egy vállalat számára. Egyedi zenei szolgáltatásunk által a háttérzene beállítása könnyű és a jogdíjak is a töredékére csökkenthetők. 

Mi olyan egyedi zenekínálattal rendelkezünk, mely zenei stílusok széles skáláját vonultatja fel olyan előadóktól, akik minőségben a közismert slágerek színvonalát nyújtják, mégis az ár töredékéért, legyen szó kellemes, lágy zenei aláfestésről vagy a sportoláshoz szükséges ritmusokról.

Turizmus Világa rádióműsor
és hírportál

Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legtöbb platformon foglalkozzunk a turisztika jelenével és természetesen jövőjével, a digitális megoldások felhasználhatóságának lehetőségével és ezt közvetítsük a nagyközönség felé is. A Turizmus Világa egy olyan rádióműsor, melyben hetente kérünk fel egy-egy a szakterületén elismert szakembert, hogy nyilatkozzon a turizmus digitális jövőképével kapcsolatos témákban. 

Célunk az emberek tájékoztatása mellett a turizmus iránti érdeklődés, a digitális fejlődés iránti igény fenntartása és ösztönzése. Az ideológiánk alapköve, hogy csak akkor lehet a tudásunk igazán naprakész, ha mindig keressük az újabb megoldásokat, nyitunk a fejlesztések felé és kutatjuk azokat, nem elég csak követni a trendeket. Immáron több, mint 150 alkalommal került adásba a műsor, Rasztovits Dávid és Ércfalvi András vezetésével.