Betöltés

Digitális megújulás

Szakértelem a kutatás, tanácsadás és innovatív digitális marketing eszközök és termékek piacán

Szakértelem

Csapatunk a digitális szférában szerzett többéves tapasztalattal segíti az ügyfelek értékesítési céljainak elérését.

Proaktivitás

A kívánt cél elérése érdekében a kiadott feladat elvégzése mellett igyekszünk ötleteinkkel hozzájárulni a megvalósítás sikeréhez.

Precizitás

Kiemelten figyelünk a projektek során arra, hogy ügyfeleink maximális figyelmet kapjanak.

Innováció

Követjük az új, innovatív trendeket, tanulmányozzuk és beépítjük munkánkba a projektek tervezésénél és kivitelezésénél egyaránt.

Rasztovits Dávid

A Digitális Turizmus Zrt. Vezérigazgatója

Első vállalkozásomat 16 évesen alapítottam, kiskereskedelmi tevékenységgel kezdtem foglalkozni az iskola mellett, ezt követően pedig számos területen kipróbáltam magam mielőtt a turizmusfejlesztésben találtam meg inspirációmat. Különleges szenvedéllyel képviselem a digitalizáció és disztruptív megoldások előnyeit, piacgazdasági jótékony hatásait. A digitális forradalomban nem lehetőség rejlik számunkra, sokkal inkább kötelesség az Y és Z generáció képviselőinek, hogy ezen a területen a nemzetközi elithez tartozzanak a magyar szakemberek. Rendszeresen tartok előadásokat szakmai fórumokon, valamint előadóként veszek részt oktatási programokban és konferenciákon.

2018. óta a FIVOSZ turizmusbizottságának elnöki pozícióját töltöm be, valamint 2019. első negyedévétől a Neumann János Számítógéptudományi Társaság digitális tanácsadójaként és a Menedzserek Országos Szövetsége digitális vezetőjeként dolgozom a céges feladataim mellett. 2017-ben, egy 21 ország, 36 városát átfogó nemzetközi piackutatást követően hoztam létre a piacon működő, a turisztikai szektornak informatikai, digitalizációs, fintech és tanácsadói megoldásokat szolgáltató Digitális Turizmus Zrt-t. Legfontosabb céljaim között szerepel a jelenleg is megvalósítás alatt álló nemzetgazdasági stratégiák (NTS2030, DJP2.0, DJP 2030) horizontális céljainak támogatása, a teljes turisztikai szektor fejlődésének segítése evangelizációs és edukációs programokon keresztül. A Digitális Turizmus Zrt. fő fókusza a turisztikai szektorban dolgozó emberek digitális kompetenciáinak egyéni szinten történő fejlesztése, valamint a vállalkozások digitális érettséghez történő hozzásegítése. A hazai és régiós turisztikában szeretném elősegíteni a generációk közötti tudásmegosztást és a különböző vezetői korosztályok közötti szinergiák megteremtését.

,,2021 a bátrak éve lesz: azoké, akik mernek tenni, mernek és tudnak változni. Az utazás mindig formál az utazón, aminek hiányából megérthetjük, miért nem tudunk hosszú távon elindulás, majd hazaérkezés nélkül élni, amikor eltérő világok lenyomata kíséri tovább a felkeresett kultúrák, nemzeti értékek iránt fogékony embert. Meg kell őrizni a kíváncsiságunkat ezekben a feszült hónapokban, hogy kilátástalanság helyett hittel, bátran tudjuk felépíteni újra azt a világot, amiben szerettünk élni ”  

Divízióink

Digitális Marketing és Service Design

Informatikai fejlesztések és karbantartás
Boxed Solutions technológiai alapú kész termékek
Digitális pénzügyi megoldások
Tanulmánykészítés, piackutatás és tanácsadás
Turizmus Világa rádióműsor és hírportál